Bopladsen Jyndevad

DET PERFEKTE STED TIL DIN NÆSTE FERIE ELLER FEST.


Bopladsen Jyndevad består af flere bygninger, der er under løbende renovation. Alle vores værelser blev renoveret i 2011. Med tiden bliver der plads til mange flere værelser og værelsestyper.


Skal i holde fest, kursus, på lejrskole eller andet, hvor i er mange samlet, er Bopladsen Jyndevad det helt rigtige valg. Se mere her Grupper


Hertil er der store omkringliggende frie områder til diverse fritidsaktiviteter.


Vi ser frem til at tage imod jer.

Ønsker I, at komme ud og opleve området omkring Bopladen Jyndevad, er der mange muligheder.


Besøg Universe og bliv klogere, på en sjov måde!


Trænger børnene til at udfolde sig, vil vi anbefale Mr. Scandis Funpark. Legelandet ligger kun 27km fra vandrerhjemmet. Imens børnene leger, kan mor og far handle ind i grænsebutikken ved siden af. Dagen kan afsluttes med en middag på Steak´n more.


I Tønder kan man opleve Danmarks ældste købstad som handels- og grænseby. En smuk gågade med et bredt udvalg at butikker.


Løgumkloster byder på et gammelt bymiljø med smukke gamle huse. Løgumkloster kirke er en stor flot kirke, der bestemt er et besøg værd.


Aabenraa byder på en dejlig bådehavn, gågade, badestrand og mange andre spændende ting.


Går turen til Rømø, kan I køre helt ned på stranden, ride på heste i vandkanten og flyve med drager hele dagen. Rømø er en dejlig ø,

med masser af muligheder for alle aldre.


Bliver det varmt i vejret, kan vi anbefale Ladelund Naturbad.(Ligger i Tyskland) Her kan man forholdsvist billigt, boltre sig i vandet. Området omkring vandet, er anlagt i græs. Desuden er der boldbaner, kiosk og livredder.

Bopladsen Jyndevad

Der er også den smukkeste natur i området. Og er det oplagte sted til en dejlig freie med familie eller venner.

Bopladsen Jyndevad